U heeft als beheerder van uw app de mogelijkheid om handmatig punten aan klanten toe te kennen of te verwijderen. U doet dat als volgt.

1.

Klik via het kopje 'Spaarkaart' op het onderstreepte here.

2.

Klik nu op het kopje 'Points'

3.

Klik rechtsonder op '+ Add transaction'

4.

Hier kunt u punten toekennen of verwijderen. Selecteer onder 'User' de klant om wie het gaat.

Onder 'add or deduct points' voert u in hoeveel punten u wilt toevoegen. Als u punten wilt verwijderen, voert u een negatief getal in (bijv. -20)

Het kan even duren voordat de punten op de app van uw klant zijn bijgewerkt.