Uw app staat online, gefeliciteerd! Maar hoe werkt het punten toekennen en beloningen uitdelen nou precies in uw winkel? Het punten toekennen en beloningen uitdelen staat hieronder in eenvoudige stappen uitgelegd.

PUNTEN TOEKENNEN

1.

Een klant doet een aankoop in uw winkel, en toont vervolgens zijn of haar smartphone (met uw app geopend!) aan de kassamedewerker. (Hoe u een kassamedewerker bevoegdheid geeft over de beheerders-app, leest u hier)

2.

De kassamedewerker scant met zijn of haar beheerders-app de QR-code op de smartphone van de klant. (Als het u niet lukt de QR-scanner te openen, kijk dan hier)

3.

Als het scannen gelukt is, kan de kassamedewerker op de beheerders-app invullen voor hoeveel euro de klant een aankoop heeft gedaan.

4.

Nadat de aankoopgegevens zijn ingevoerd, worden de punten toegekend!

EEN BELONING VERZILVEREN

1.

Als een klant ziet dat hij of zij genoeg punten gespaard heeft voor een beloning in uw winkel, kan de klant (als hij/zij in uw winkel is!) er voor kiezen deze beloning te innen. Uw klant klikt dan in zijn/haar app op 'innen'

2.

De klant krijgt nu een scherm te zien met een QR-code, dit toont hij/zij aan de kassamedewerker. (Hoe u een kassamedewerker bevoegdheid geeft over de beheerders-app, leest u hier)

De kassamedewerker scant met de beheerders-app de QR-code op de telefoon van de klant, om zo het innen van de beloning te bevestigen. (Als het u niet lukt de QR-scanner te openen, kijk dan hier)

3.

Nu is het verzilveren van de beloning bevestigd. De punten worden op het account van de klant zijn afgeschreven, en de kassamedewerker kan de beloning meegeven.