U kunt uw klanten punten toekennen door hun persoonlijke QR-code te scannen. Dit is de makkelijkste manier van punten toekennen, en het kan vanaf elke smartphone. Het werkt als volgt.

1. Log op uw app in met uw kassamedewerker-account. (Hoe u zo'n account aanmaakt, leest u hier)

2. Nadat u succesvol bent ingelogd, sluit u de app meteen weer (Niet uitloggen!). Zorg dat de app echt is afgesloten, op Apple is de app pas echt afgesloten als u deze in het overzicht omhoog-swipet.

3. Als u nu de app opnieuw opent, is de QR-scanner geopend en kunt u de QR-code op de telefoon van uw klant scannen.