Met de inloggegevens die wij u hebben toegestuurd kunt u inloggen op https://builder.shoutem.com. Vervolgens klikt u op uw app, aangegeven met de naam en het logo van uw winkel.

U komt nu op een scherm met allerlei knoppen en subcategorieën. Dit is de ‘achterkant’ van uw applicatie. Vanuit hier kunt u wijzigingen aanbrengen en bijvoorbeeld beloningen, acties, enz. toevoegen.

(1) Screens

Door hierop te klikken komt u op het beginscherm. Vanuit dit scherm kunt u navigeren naar de verschillende ‘subcategorieën’ (met rode getallen aangegeven).

(2) Analytics

Hier bekijkt u de analytics, de statistieken van uw app. Hoe u dat doet vindt u hier.

(3) Push

Door hierop te klikken komt u op het scherm waar u push-berichten kunt versturen. Een handleiding over hoe u dat precies doet, vindt u hier.

(4) Spaarkaart

Hier kunt u de details van uw spaarprogramma invoeren. Voor verdere uitleg, klikt u hier.

Hoe u handmatig punten toekent of verwijdert, leest u hier.

(5) Beloningen

Hier kunt u de beloningen toevoegen waar uw klanten voor kunnen sparen. Meer informatie daarover vindt u hier.

(6) Over ons

Hier staat een stukje over uw bedrijf geschreven dat de gebruikers van uw app kunnen zien. Uw ‘over ons’ aanpassen? Lees de handleiding hier.

(7) Aanbiedingen

Hier kunt u uw aanbiedingen beheren. U bepaalt wat uw klanten zien op hun smartphone. Verdere uitleg hier.

(8) Contact & Openingstijden

Hier hebben wij uw contactgegevens en openingstijden genoteerd. Deze veranderen? Lees de handleiding hier.

(9) Bestellen

Niet te veranderen

(10) Instagram

Niet te veranderen

(11) Mijn profiel

Niets te zien

(12) Uitloggen

Niets te zien

(13) Layout

Dit is de manier waarop uw app in zijn geheel wordt weergegeven. U kunt verschillende stijlen kiezen en deze vervolgens in de preview bekijken.

(14) Preview

Hier kunt u zien hoe uw app er op dit moment uitziet op de smartphone.