Uw 'over ons' is een korte tekst die uw winkel krachtig beschrijft. Bij aanlevering van de app zetten wij er een stukje voor u in, maar u het staat u natuurlijk altijd vrij om dit aan te passen! Dit doet u als volgt.

1. Ga vanaf het beginscherm naar 'Over ons', en klik vervolgens op 'edit items'

2. Op dit scherm klikt u op de naam van uw winkel, zoals aangegeven in de afbeelding hieronder.

3.  Op dit scherm kunt u de bestaande tekst aanpassen naar eigen wens.

4. Als u tevreden bent, klikt u rechtsboven op 'save'