Een 'pushbericht' is een melding vanuit een app die getoond wordt op een smartphone of tablet, ook op momenten dat de app niet in gebruik is. Met zo'n pushbericht kunt u dus bepaalde acties of aanbiedingen onder de aandacht brengen bij uw klanten. In de onderstaande tutorial wordt uitgelegd hoe u zelf een pushbericht naar uw klanten kunt sturen. 1. Op de blauwe balk links in het scherm kiest u voor het kopje 'Push'
2. Klik op '+ Create new' 
3. Op onderstaand scherm kunt u de details van uw pushbericht invoeren. Welk scherm opent uw klant als hij of zij op het pushbericht klikt? Verzendt u het pushbericht nu, of roostert u 'm in voor een later moment? 

Interessant: uit onderzoek blijkt dat pushberichten op maandag het vaakst geopend worden. Ook is het verstandig om het bericht kort en bondig te houden; pushberichten worden namelijk vluchtig gelezen, de app-gebruiker beslist binnen een paar seconden. Zorg ervoor dat uw bericht niet weggeswiped wordt! Als u alle details hebt ingevuld, drukt u op 'create' om het pushbericht te verzenden.