Uw klanten willen weten tot hoe laat u open bent, hoe ze u kunnen bereiken, en hoeveel vestigingen er zijn. Die informatie kunt u met behulp van uw app simpel en effectief presenteren. De gegevens van één of meerdere locaties toevoegen gaat als volgt.

1. Vanuit het beginscherm klikt u op het kopje 'Locaties'

2. Vervolgens klikt u op 'edit items' (als er nog geen locatie ingevoerd is, staat hier 'create items')

3. Klik nu op 'add item'

4. Op dit scherm kunt u alle informatie betreffende de locatie invoeren, zoals op het voorbeeld hieronder. Wanneer u dat gedaan hebt, drukt u op save. Voila, uw contactgegevens, adres, en openingstijden zijn nu binnen enkele seconden en een paar keer klikken, toegankelijk voor uw klanten!