Dit stuk gaat over het toevoegen van beloningen in uw spaarprogramma. Hoe u de instellingen van uw spaarprogramma aanpast, vindt u hier.

Om ervoor te zorgen dat het voor u en uw klanten helder is wanneer zij hun beloning kunnen claimen, is het belangrijk dat u deze beloning goed configureert. Een beloning toevoegen gaat als volgt.

1. Vanuit het beginscherm gaat u naar de subcategorie ‘Beloningen’

2. Klik nu op ‘create items’

3. Klik op ‘add item’

4. Op dit scherm voert u alle elementen van de nieuwe beloning in. Zoals u in het voorbeeld hieronder kunt zien, zijn er genoeg mogelijkheden om de beloning volledig te personaliseren. Als u klaar bent klikt u rechtsboven op 'save'.